Kageprinsessen

Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

lørdag den 30. januar 2010

Prins og prinsesse

Denne prins og prinsesse er topfigurer på min hvide mudderkage med appelsinfromage. Det er for øvrigt en god kombination. Billedet er lidt sløret, men sådan er det. Jeg havde siddet g hygget med at lave prinsessen og lige pludseligt mener Hansebarnet helt bestemt at der er behov for en lille prins  de samme farver, så prinsen er lavet i hast og det er min første mandefigur. Og jeg tror det vil være sjovt at lege meget mere med drengefigurens udtryk.
Prinsessen er så jeg tilgengæld godt tilfreds med. Det hvide skørt har et fint præget blondehulmønster forneden og alle kjolens "blade" har sildebensmønster, som Hansebarnet så faktisk også lavede på sine blade. Og jeg synes pufærmerne er hyggelige.
Prinsen og prinsessen måtte bare ejes af en lille prins og en lille prinsesse, da kagen skulle spise. Det samme var i øvrigt tilfældet med den store blomst, som er bagved det royale par. Og forresten også med sukkerdelene fra prinsesseslotskagen.

Etiketter: , ,