Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

fredag den 29. januar 2010

Lidt om mig

Jeg faldt over denne leg hos kagekonen og vil give hende ret i at det er en sød leg. Så derfor:

Hvad er jeg til:


BLOMST: Nelliker. Pang-farver. Duftende blomster som gerne må blive stående i haven. Jeg er ved at indstallere en rosenbuebænk i haven med 8 forskellige klatreroser opad. Og jeg glæder mig til de bliver store. Hyldeblomster er også et hit.

MAD: Sushi, fisk, mørbrad, og ja ok mad i det hele taget

BØGER: Skønlitteratur og koge-, sylte-, bagebøger. Krimi og vampyr, chicklit og kvindelitteratur ligger højt, men det gør alt muligt andet også - Jeg er ikke så kræsen, når bare der er bogstaver og et godt univers - OK jeg gider generelt ikke krigslitteratur. Min boghandler kender mig nu så godt at han kan genkende manden, når han køber fødselsdagsgaver og jeg er faktisk ikke nogen loyal kunde, men det må I altså ikke fortælle ham, for han er altså meget sød.

TØJ: Bomuld og uld. Uldsokker, tykke strømpebukser og nederdel.

SKO: Fodformet og 70'er-agtige - og i sommerhalvåret er det mine andefodsjesussandaler.

BAGVÆRK: Rugbrød - jeg er dybt fascineret af mikroorganismerne og deres liv (føde og affaldsstoffer) - og boller og kage og alt bagværk i det hele taget.

GRØNTSAG: Friske ikke-importerede. Ærter fra haven. Salat. Sukkerærter. Advokado. Fennikel. Men jeg kan i det hele taget godt lide grøntsager - undtaget porrer dem hader jeg.

FRUGT: Pomelo og gul kiwi på denne årstid. Kirsebær om sommeren. Og helt generelt så elsker jeg frugt. Men synes udvalget i Danmark er skræmmende dårligt.

FILM: Lige nu tror jeg jeg er til Twiligth, sød og romantisk vampyrhygge. Film er ikke så vigtigt i mit liv. Jeg kan godt lide at gå i biografen. Men i bund og grun er jeg nok mest til almindeligt TV. Min yndlingsfilm sammen med manden er "How to loose a guy in ten days". Den er grineren.

TE eller KAFFE: Jeg hader kaffe. Jeg er til ikke-bitter the. Frugt og urtethe, som en anden socialrådgiver eller pædagog. Lige nu drikker jeg lakridste - fordi det smager godt.

UGEBLAD: Meget sjældent og nærmest kun hvis det er arbejdsrelateret.

STRAND-, SKI- ELLER STORBYFERIE: STORBY og lidt til strandhygge for jeg er en badetrold.

VIN eller ØL: Vin. Jeg kan slet ikke lide øl.

SPORT: Vandgymnastik

Jeg har tænkt mig at tagge Grith, Jule-Marianne og Tina, fordi jeg holder af deres skriblerier og udfoldelser i den kreative verden. Og nåeh ja, så fordi jeg er nysgerrig - og det har jeg vist glemt at skrive midt i alt dette som handler om mig selv.

Varme knus til alle