Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

tirsdag den 23. februar 2010

Lynhurtige billeder af Lynet McQueen

Anebarnet fik for en tid siden en prinsessekage og Hansebarnet blev snydt, selvom han klart og tydeligt havde sagt at han ville have en lynetkage til sin stue.
Hansebarnet bar selv sin kage ind i børnehaven og var så stolt af den og de andre drenge sagde "ohhr mand", "sejt" og "en lynetkage" og gjorde store øjne, så det var bare rigtigt dejligt.

Kagen, som er Ulla-Britts fantastiske citronkage, er ikke smurt op med udglattende smørcreme, men bare skåret til, smurt ind i appelbutter og dækket af det tyndeste lag sugarpaste jeg indtil nu har lavet og jeg synes den var superfin glat, men det er så på billederne som om den har buler alle steder.

Da Hansebarnet kom hjem kungjorde han, at der ikke var kage nok, så det var godt der var så mange, der var på ferie. Men det betyder vel i bund og grund bare, at barnet var tilfreds med sin kage. Jeg var i alt fald tilfreds.

4 kommentarer:

Blogger Jule Mig sagde ...

Hvor er den fiiiin !!!

Dejligt at de kunne spise op !!!

Hyggehygge
Marianne

23. feb. 2010 16.27  
Blogger Signe sagde ...

Kære Marianne
Tak - ja det er faktisk rart at der bliver spist op - det tyder også på at de kan lide det.
Signe

24. feb. 2010 08.49  
Blogger Tina Liel sagde ...

Hvor er den flot og skønt at det hele blev spist. Hvad er applebutter? Hvad er næste kageprojekt så? KNUS og en god weekend til dig♥

27. feb. 2010 08.09  
Blogger Signe sagde ...

Kære Tina.
Tusinde tak og ja det er et kompliment når de spiser op de små mennesker.
Næste kage projekt er i dag, hvor Ane starter i børnehave. Og det næste igen er på onsdag, hvor hun bliver 3 år det lille menneske. Og billederne kommer senere for min PC er lånt ud til manden i det mørke jylland.
Appelbutter er en slags æblemosmarmelade, som jeg er blevet forfalden til efter at have læst Sifs opskrift http://www.anarka.dk/blog/?p=2289.
Knus Signe

1. mar. 2010 09.29  

Send en kommentar

<< Startside