Kageprinsessen

Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

torsdag den 5. november 2009

De sidste tre kager til Freja og Viktor

Denne kage er Viktors kage. Den er lavet af mørkchokolade mudcake og lagt sammen om blåbærIMBC, så den var lidt drenget også indeni.

Denne kage er Frejas kage. Den er lavet af hvide mudcakebunde og lagt sammen med hindbærIMBC, så der var lidt pigesød, da der blev skåret i den.

Denne kage skulle symbolisere Viktor og Freja og deres to søskende Lukas og Alma. Viktor og Freja er søskende og derfor ligger de i samme bladkrans, mens Lukas og Alma har fået hver sin krans at ligge i.

Etiketter: ,

tirsdag den 27. oktober 2009

Viktor og Frejas barnedåb

Viktor og Freja blev døbt i søndags. De er nogle lækre børn og deres mor en kær veninde fra min ungdom som heldigvis stadig er min bedsteveninde. Jeg har plaget deres mor om at måtte lave en kage til deres dåb og hun sagde da heldigvis ja, men OK virkede så da også noget nervøs ved hvad hun havde sagt ja til, da jeg måske fik underdrevet lidt. Men hun blev så glad og alle gæsterne gav mig bare den dejligste feed-back - jeg blev vildt høj. Kagen er mit allerførste forsøg i to etager - og teknisk er den måske nok ikke perfekt, men det var bare den flotteste kage jeg har lavet. Kagen havde nogle makkere for at der skulle være nok. Men denne kage er den bedste af dem alle. De andre kommer der billeder af senere. Jeg har selvbygget sengene med babyerne i og jeg er et glad for dem. De har endda præget træstruktur og små sengefødder. Viktor og Almas far er en slags snedker, så derfor skulle det være træsenge.
Denne kage har været dejlig at lave og den blev modtaget så dejligt at jeg stadig er helt høj over det...

Etiketter: ,