Kageprinsessen

Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

tirsdag den 16. februar 2010

En anden hverdag

Vi har rystet posen og verden ser nu lidt anderledes ud i det walmarske hjem. Manden drog i går mod vest for først at komme hjem igen sidst på ugen - altså fredag kl ca. midnat. Han drog afsted med min nye bil og vores gæsteseng, vores ekstra bord, nogle stole og en masse køkkendims og tøj og en hel masse andet. Tilgengæld er nissen så flyttet ind i vores hus. Nissen lægger tøj frem om natten og smørrer madpakker og sætter morgenmaden frem - den er altså lidt klog den nisse. Tilgengæld så er ungerne glade for det tøj nissen har valgtog accepterer fuldt ud den slags morgenmad som står på bordet. Måske kan man diskutere det pædagogiske i at lyve for sine børn. Og NU forsvandt alt strøm i hele hytten og lyset slukkede hos naboen og nu savner jeg manden- hjælp - og fortsættelse følger....

Etiketter: , ,

mandag den 4. januar 2010

Nytårstanker

Årsskifte og tanker om erhvervede kvalifikationer og drømme. Og det at manden står foran et tvunget jobskifte gør faktisken forskel fordi det ribber lidt op i drømmen om drømmeboligen. At bygge selv - ja altså ikke at familien Walmar skal bruge deres mange tommelfingre til at bygge med, men at vi kan få muligheden for at ønske og få opfyldt - mange værelser, opbevaringsplads, plads til hobby, lys og højde, stort køkken, stor have med frugttræer og blomster og urter og liv og hyggekroge og åbne vidder.

2009 gav mig kvalifikationer i kagedekorationer, større småbørn og lidt mere fritid, nye bekendtskaber og dybere venskaber, en forhåbentligt svigerinde og nok en masse andet som ikke rammer mine taster i skrivende stund.

I 2010 ønsker jeg mig en masse ting - tid til hobby som skal deles med børn, gode erhvervsmæssige udfordringer til både undertegnede og manden, glade smil og inspirerende kreative og interessante tanker som skal deles med verden og mine omgivelser. Jeg ønsker mig overskud til mig og mine kære - og til dig som læser.

Etiketter: