Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

lørdag den 30. januar 2010

Prins og prinsesse

Denne prins og prinsesse er topfigurer på min hvide mudderkage med appelsinfromage. Det er for øvrigt en god kombination. Billedet er lidt sløret, men sådan er det. Jeg havde siddet g hygget med at lave prinsessen og lige pludseligt mener Hansebarnet helt bestemt at der er behov for en lille prins  de samme farver, så prinsen er lavet i hast og det er min første mandefigur. Og jeg tror det vil være sjovt at lege meget mere med drengefigurens udtryk.
Prinsessen er så jeg tilgengæld godt tilfreds med. Det hvide skørt har et fint præget blondehulmønster forneden og alle kjolens "blade" har sildebensmønster, som Hansebarnet så faktisk også lavede på sine blade. Og jeg synes pufærmerne er hyggelige.
Prinsen og prinsessen måtte bare ejes af en lille prins og en lille prinsesse, da kagen skulle spise. Det samme var i øvrigt tilfældet med den store blomst, som er bagved det royale par. Og forresten også med sukkerdelene fra prinsesseslotskagen.

Etiketter: , ,

4 kommentarer:

Blogger Jule Mig sagde ...

Ihhh hvor fint !!!!

31. jan. 2010 11.39  
Blogger Signe sagde ...

Tak søde Jule Mig. Jeg synes nu også at de er lidt hyggelige.
S

31. jan. 2010 15.16  
Blogger Tina Liel sagde ...

De er så flotte og jeg er stadig dybt dybt imponeret over dit kagebord. Selvfølgelig også et kæmpe tillykke med din fødselsdag. Tak for udfordingen. Det var sjovt at læse alle dine svar. Det er det der er så sjovt med de udfordringer - man lærer så meget om sine blog veninder!
KNUS

1. feb. 2010 08.34  
Blogger Signe sagde ...

Kære Tina
Tusinde tak for søde ord. Det er dejligt. Og kagebordet var vel egentligt lidt for at være lidt blæret og fordi jeg kan og mine gæster var heldigvis superglade for kagebordet - og så er det bare ale arbejdstimerne værd. Og kage er egentligt nemmere end varm mad fordi så meget af det kan laves i forvejen.
Jeg glæder mig til at læse om dig, når du når der til.
Signe

8. feb. 2010 22.36  

Send en kommentar

<< Startside