Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

fredag den 29. januar 2010

Kageprinsessens kageprinsessekagebord


Det har lige været min fødselsdag og når det nu alligevel er mig der skal lave gæstemaden, så er der også mig der bestemmer hvad det skal være og så blev det kagebord. Sidste år var det brunch, så der måtte jo også noget nyt til.
Kagebordet (som er vores kogeø) bestod af citronmåne (ala Ulla-Britt), hvide citronmudderkagemuffins med hvidchokoladeflødeostecreme, mørke appelsinmudderkagemuffins med peanutbutterfrosting (ala PiaMarianne), rød fløjlskage (ala Sif) med flødeosteglasur, hvid mudderkage med appelsinfromage, mørk mudderkage med blåbærcreme, cheesecake med peachmelba, cheesecake med svigerfars syltekirsebær i kirsebærkaramel, hindbærmousse på mandelbund og brombærmousse på mandelbund, samt hjemmekogte flødekarameller med lakrids eller vanille. Nåeh ja og så var der boller med forskellige slags hjemmesylterier (apple butter, kirsebærsyltetøj og sikkelsbærmarmelade).

Og underligt nok blev der noget tilovers - jeg synes måske ellers at jeg havde sørget for at invitere flere mennesker end der på nogen måde var plads til hjemme hos os.

Etiketter: ,

8 kommentarer:

Blogger Jule Mig sagde ...

Wauw det ser godt ud...

Har du ikke nogle nærbilleder af kagerne ???

Lyder lækkert alt sammen.

Hyggehygge og rigtig god weekend
Marianne

29. jan. 2010 21.05  
Anonymous Janne sagde ...

Er du rigtig klog pigebarn - du har da godt nok stået i kagedej til knæene i en uge eller mere for at frembringe alt dette. RESPEKT! Og tillykke med fødselsdagen :)

29. jan. 2010 21.16  
Blogger Piskeriset sagde ...

Hold op hvor har du en forkælet omgangskreds at de sådan kan smovse sig gennem sådan et kagebord :-)

Virkelig, virkelig imponerende! (og sejt slot med mange gode detaljer :))

29. jan. 2010 23.40  
Blogger Signe sagde ...

Kære Marianne.
Tak og ja tjahh det var måske også lidt overvældende. Min mor ævlede løs at det halve havde været mere end nok, men det havde bare ikke givet den samme tilfredsstillelse i at være Wauw.
Nærbilleder kommer nok snart af nogle af detaljerne.
Knus
S

30. jan. 2010 22.40  
Blogger Signe sagde ...

Kære Janne.
Jeg bagte 4 timer søndagen før. Brugte fem-seks timer dagen før, men afbrudt af børn og gæster og en fire timer på selve dagen. Og nussede lidt med sukkertårne og figurerne om aftenen i ugen før, men egentligt synes jeg ikke det tog så lang tid og manden plejer at blive meget stresset, hvis jeg bruger lang tid i køkkenet på mine "projekter". Så alt i alt synes jeg egenligt ikke det var så længe. Det er rigtigt meget som er lavet sammen med troldebørnene, så det har været en rigtigt hyggelig proces.
Men tak og tak - din kommentar varmer rigtigt meget.
Knus
S

30. jan. 2010 22.46  
Blogger Signe sagde ...

Kære Piskeris
Jeg blev rigtigt glad for din kommentar. Jeg holder rigtigt meget af de mennesker, som kom til kagebord, så derfor ville jeg også gerne gøre det til en oplevelse. Nåeh ja og så kan jeg godt lide at praktisere dessertkøkken. Og jeg elsker den begejstring, som især børn er så gode til. Smilene, de store øjne og de sjove sætninger.
Og slottet skulle lidt tilfredsstille mit indre legebarn.
Signe

30. jan. 2010 22.52  
Blogger Jette Elisa sagde ...

Hold da helt ferie....

Det ser godt nok lækkert ud, gæsterne måtte vel nærmest trille hjem ;)

2. mar. 2010 14.38  
Blogger Signe sagde ...

Kære jette Elisa
Jeps gæsterne trillede hjem og jeg var nødt til at give dem en del kage med hjem og fryseren er stadig spækket med kage.
Signe

4. mar. 2010 17.18  

Send en kommentar

<< Startside