Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

torsdag den 5. november 2009

Min farfars 93 års fødselsdag

Min farfar er en dejlig mand, som vi holder meget af. Så jeg ville gerne lave en kage til ham - og jeg var jo alligevel i gang med alle barnedåbskager, så en fra eller til. Kagen er hvid chokolademudcake med vanilleIMBC. Jeg tror faktisk hvid mudderkage er en favorit. Den bliver god hver gang - ja altså når jeg ikke lige klare at brænde chokoladen på i gryden, når jeg smelter den, men så er det jo godt atid at have reserver af hvid chokolade, for jeg kender jo godt begrænsningen i hvor ofte jeg brænder chokoladen på. Og min søde gamle farfar blev glad for kagen og spiste begge fisk. Fiskeøjnene er sådan nogen bamse-nogen som kan rystes og er af plastik, men jge syntes de var så sjove og ja så kom de altså på. Fiskenes farve er lavet af Ane, som er glad for at lege med mors modelervoks, men nogen gange får blandet farver til grumset snadder og så var det faktisk at jeg tænkte at hvis jeg blander snasket op med lidt blå, så ligner det lidt en fisk og så blev det sådan. Kagens overflade skulle ligne et hav og billedet yder ikke rigtigt retfærdighed til farverne som er blå, grønne og blågrønne og som jeg egentligt syntes var rigtigt gode oglidt bølgende.
Fiskestangen med hjulet er jeg svært glad for og jeg synes den er ret vellykket.
Så alt i alt en rigtig succes-kage og den blev godt modtaget af fødselaren. Og han får en igen næste år, når han holder sin 94 års fødselsdag...

Etiketter: , ,

4 kommentarer:

Blogger Grith sagde ...

Hej Signe.

Søde fisk. Jeg har tagget dig i en blogleg. håber du vil være med. Du kan se den inde på min blog.

Ville lige sige det her da jeg jo ikke ved hvor tit du er inde på min blog.

Knus Grith

15. nov. 2009 00.13  
Blogger Tina Liel sagde ...

Wow imponeret. Sikke en flot kage. Er det kun en hobby eller bestiller folk også hos dig. Også fantastisk julseslik du har i planerne. KNUS

24. nov. 2009 23.12  
Blogger Signe sagde ...

Hej Tina
Tak for din søde kommentar. Bare hobby og mest af alt fordi jeg synes det er sjovt. Bestilling fra venner og familie, som jo nok ofte ellers bare ville få det som gave.
Og jeg er helt pjattet med juleslik for voksne, så det er den hobby, som har været med længst. Og den har oprindelse i min barndomsverden.
Signe

1. dec. 2009 16.20  
Blogger Morten sagde ...

dine kager ser ud som de beste i hele værden - man får jo bare "lidt" lyst på et stykke....kan du sende mig nogene i posten ;)

mange knus
Morten

2. dec. 2009 21.41  

Send en kommentar

<< Startside