Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

fredag den 4. september 2009

Lang tid - ingen billeder

Nåehh ja og tjahh - først blev det ferie og så gik computeren ned og for at det så ikke skal være løgn, så skete der noget helt særligt med telefon- og internetforbindelsen, helt tilfældigt samtidig med at manden forsøgte at installere trådløst internet - og det hænger helt sikkert ikke særligt meget sammen. Så derfor er der ikke kommet billeder af de hundrede kager jeg ikke har puttet ud på siden, og for at det så ikke skal være nok, så har jeg også glemt at tage billeder af et par vidunderlige kager i mellemtiden: Nogle som lignede en bisværm med blomster (bierne og blomsterne) og nogen som var rå rosenromantiske at alle på mit arbejde sagde ihh og åhh - selv nogle af de lidt mere hårdkogte mænd, men pyt og skidt med de manglende billeder, for så er det bare at gøre endnu et forsøg, som kun kan blive bedre og det kan vel ikke være så svært at finde nogen der vil spise....
Og lige om lidt er det ferietid til Lucca-ferie og der skal der bestemt ikke laves kager.

Etiketter: