Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

onsdag den 15. juli 2009

Kittykage

Mit allerførste forsøg med sugarpaste og det lærte jeg rigtigt meget af. Blandt andet at underlaget skal være glat... For ellers kan det ses igennem. Kagen vandt Børnehusets kagekonkurrence 2009 både for smag og udseende. Inden under det lyserøde er det en chokolademudderkage med IMBC. Og ja jeg var faktisk rigtigt stolt af den.

Etiketter: , , ,

3 kommentarer:

Blogger Miiuska sagde ...

Hello Kitty is always so sweet!

16. jul. 2009 22.28  
Anonymous May Britt sagde ...

Den er da også bare rigtig flot, så jeg forstår godt den vandt

20. jul. 2009 17.27  
Blogger Signe sagde ...

Thank you Miiuska. I appriciate your comment.
Tak Maj Britt.

3. aug. 2009 12.45  

Send en kommentar

<< Startside