Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

søndag den 12. juli 2009

Prinsesseslot

Denne kage er bagt af til familiepåskefrokost på Rømø og vakte lykke hos små prinsesser og hos de andre. Kagen er indenunder glasuren en chokoladekage med ekstra nødder fra Katrine Klikens store børnekogebog som er et hit hjemme hos os på grund af sine gode og let omsættelige ideer til mange ting og i et niveau med tankevækken hos mig og gør det selv til børn (der nok skal være lidt større end de to som bor her i huset).

Etiketter: , , ,

3 kommentarer:

Blogger Fru Blom sagde ...

Eiii, hvor er den bare fin!!

12. jul. 2009 22.57  
Anonymous May Britt sagde ...

Den er ganske enkel SMUK!!

13. jul. 2009 00.27  
Blogger Signe sagde ...

Hvor er I søde...

3. aug. 2009 12.50  

Send en kommentar

<< Startside