Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

fredag den 29. januar 2010

Prinsesseslot

Jeg har bygget mig et prinsesseslot fordi jeg havde lyst. Og det var et hit hos gæsterne og i udpræget grad hos dem i alderen 2-7 år også drengene, så en anden gang kommer der nok en ridderborg over samme læst - for det var sjovt at modellere til denne kage og det er jo i bund og grund det det handler om - at jeg synes det er sjovt og at modtagerne synes det er sjovt eller dejligt eller spændende at kigge på. Jeg bliver nemlig glad over begge dele.

Jeg er temmeligt glad for mine ænder og mit guldæble. Æblet var nemt og ligner faktisk rimeligt godt. Ænderne var så svære at få til at være noget og er lavet uden brug af værktøj, hvilket nok i virkeligheden havde gjort det nemmere end mine hænder som nok var lidt for varme til det nusseri. Ænderne er på størrelse med min lillefingernegl (og den er kortklippet).

Og alt i alt er jeg svært godt tilfreds med denne kage.Det er i øvrigt en mørk mudcake med blåbærIMBC. Kagen er 24 cm i diameter.

4 kommentarer:

Blogger Tina Liel sagde ...

Jaaaahhhhh du er "tilbage". Vi læse dine indlæg bedre imorgen da vi har gæster he he men sikke et kagebord wow og prinsesse kagen er IMPONERENDE! Back tomorrow. KNUS

29. jan. 2010 22.14  
Blogger Jule Mig sagde ...

Ja, de ænder der er bare for vildt søde !!!! Ja.. det er hele kagen , sgu !!!

Hyggehygge
Marianne

30. jan. 2010 11.33  
Blogger Signe sagde ...

Kære Tina.
Ja jeg er tilbage og bloggen er lidt mit forsømte barn. Jeg ville gerne skrive for jeg synes det er en god måde at sætte ord på ting jeg er glad for eller tænker over, men det er så også det "barn" jeg bedst kan klare at forsømme. Jeg kan godt lide bare at sidde og kigge på de andre to når de sover og være sammen med dem når de er vågne, så er der karrierejobbet, manden og verden i al almindelighed. Og det vil jeg jo i virkeligheden ikke lave om på.
Og jeg var selv glad for mit kagebord. Og den feed back mine gæster gav var dejlig. Det er dejligt, når andre bliver glade for noget jeg er glad for at have lavet.
Knus
S

30. jan. 2010 22.37  
Blogger Signe sagde ...

Kære Marianne
Tak. Og det var fedt at sidde og lave det. Så jeg gør det nok igen snart.
Knus
S

30. jan. 2010 22.38  

Send en kommentar

<< Startside