Mit foto
Navn: Signe
Sted: Frederiksværk, Denmark

Jeg hedder Signe. Jeg er mor til Hans (2005) og Ane (2007) og arbejder til daglig som kvalitetschef på en medicinalvirksomhed. Når jeg har tid holder jeg af at bage og lave mad. Denne blog handler primært om at lave kager. Og så selvfølgeligt om at pynte dem. Mest af alt fordi det giver glæde, fornøjelse og udfordring.

tirsdag den 1. december 2009

Min brors fødselsdag 2


Ud over at have fødselsdag er min bror flyttet sammen med sin kæreste. Og derfor skulle han så have denne kage til sin vennefødselsdag. Kagen matchede det sengetøj, jeg har syet til hans dobbeltdyne. Prinsesse til den ene side af sengen og dødningehoveder til den anden side af sengen, så ved man jo også hvem der skal sove hvor...


Etiketter: , , ,

4 kommentarer:

Blogger Jule Mig sagde ...

Sjov ide
Hyggehygge

2. dec. 2009 17.04  
Blogger Signe sagde ...

Ja og vi har grinet rigtigt meget af det - så det var en rigtigt god ting.

3. dec. 2009 11.42  
Blogger Tina Liel sagde ...

Lidt af en søster du er. Flot flot kage og sengetøjet er en fantastisk ide!

7. dec. 2009 15.02  
Blogger Signe sagde ...

Jeg holder rigtigt meget af ham og jeg ved det er gengældt. Han er hjælpsom, klog og god at snakke med. Han har lige fået sin første rigtige kæreste på trods af at han denne gang blev 28 - OK de har været kærester et år. Og hun er dejlig - jeg kunne ikke have fundet en bedre en og jeg var ellers begyndt at kigge fordi han ikke lige selv syntes at komme videre. Og hvis jeg nu havde skrevet det på bloggens forside ville han synes at det var for meget. Mine børn elsker min bror og det er tydeligvis gengældt. Og de elsker hans kæreste.

Og vi har grinet rigtigt meget af sengetøjet og det er dejligt at lave kage når modtageren bliver glad.

7. dec. 2009 16.18  

Send en kommentar

<< Startside